Arbetsmiljöutbildningar

Vi på Albins folkhögskola erbjuder vassa arbetsmiljöutbildningar med kvalificerande och skickliga pedagoger med många års erfarenheter i arbetsmiljöarbete. Vi har under många år arbetat med utbildningar i arbetsmiljö och har särskild kompetens kring arbetsmiljöområdet.

Vi utbildar dig som har behov av kunskaper i arbetsmiljö i din roll som skyddsombud, arbetsmiljöombud, huvudskyddsombud eller regionalt skyddsombud. Eller att du sitter i arbetsledande befattning och har behov av arbetsmiljökunskaper. En grund förutsättning att gå våra utbildningar är att du har genomgått BAM (Bättre ArbetsMiljö).

Vi har utifrån det senaste året gått över till att genomföra samtliga utbildningar distans- och fjärrundervisning. Vi erbjuder flertalet utbildningar se vår katalog över vårt utbud!

Våra pedagoger utgår från verkligheten när de utbildar i arbetsmiljökunskaper. Då pedagogiken utgår från deltagarnas kunskaper, förutsättningar och erfarenheter. Delaktighet från deltagarna är ett viktigt inslag i utbildningarna då alla har egen arbetsplats som är unik och som skapar unika förutsättningar. Att få en så stor bredd och relevans i utbildningen är viktigt för att skapa en utveckling hos deltagarna och kunna applicera sin nya kunskap på sina respektive arbetsplatser oavsett om man är förtroendevald  för sitt uppdrag eller som anställd och har i sitt yrke att vara ansvarig för arbetsmiljön!

Vi erbjuder i grunden färdiga utbildningar men vi kan alltid skräddarsy utbildningar för grupper efter behov och situation.

Kontakta Kenneth Wåhlander

0418-33 24 42
070 533 68 66

kenneth.wahlander@albins.nu

Citat OSA

Utbildningsplats

I kurskatalogen framgår det på vilka orter kurserna går, en del kurser går digitalt beroende på pandemin och utveckling kring detta, men den digitala biten kommer att finnas med oss framöver. När vi bedriver arbetsmiljöutbildningar i egna lokaler är det ljusa och moderna salar i Landskrona med tillgång till olika pedagogiska hjälpmedel beroende på behov och deltagarnas varierade lärstilar.

Vi kan ordna boende till självkostnadspris på hotell som vi samarbetar med i närområdet om så önskas. 

Albins folkhögskola är godkänd utbildningsanordnare inom arbetsmiljö av AFA.

Citat BAM SAM

Ekonomi

I vår kurskatalog framgår det vad respektive kurs kostar. Digitala utbildningar och fysiska utbildningar är samma pris. 

Alla som går arbetsmiljöutbildningar ska fylla i ansökan, det är viktigt att din arbetsgivare godkänner detta.

Ansökan finns längre ner på sidan.

FÖRETAGSANPASSAD UTBILDNING

Vi erbjuder anpassad arbetsmiljöutbildningar för ert företag. Då kan man nå chefer, arbetsledare och skyddsombud detta ger er skarpa verktyg för att arbeta med arbetsmiljön på just er arbetsplats. Det är ERA frågor vi arbetar med och sätter i fokus och ger bättre arbetsmiljö vilket i förlängningen ger bättre ekonomi.

Vi gör även kostnadsfria besök på företag för att få en helhetsbild av hur det ser ut på just er arbetsplats och er verksamhet. 

Kontakta Albins Folkhögskola för en offert. 

Albins folkhögskola är godkänd utbildningsanordnare inom arbetsmiljö av AFA. Där kan ni ansöka om att eventuellt få ekonomisk ersättning för era arbetsmiljökurser. 

Ansökan till våra kurser kan du göra här!

Ansökan

Hantering av personuppgifter

Här finner ni alla information om hur vi behandlar era personuppgifter enligt GDPR!

Integritetspolicy

Du ger ditt samtycke genom att anmäla dig till oss. Om du vill avböja information eller annan hantering enligt ovan, meddela Albins Folkhögskola i din anmälan.

Kurskatalog – Klicka på bilden

Kenneth Wåhlander

Lärare

0418-33 24 42
070-533 68 66

kenneth.wahlander@albins.nu

Sabahudin Varenikic

Lärare

0418-33 24 45
076 - 141 24 40

sabahudin.varenikic@albins.nu

Richard Pelle

Lärare

0418-33 24 72
070-985 17 62

richard@albins.nu