top of page

ARBETSMILJÖUTBILDNING

Ett väl utfört arbetsmiljöarbete är en vinnande faktor för en organisations utveckling.

Finns det brister i arbetsmiljöarbetet ökar sjukfrånvaron och riskerna för ohälsa och olycksfall likaså, vilket blir kostsamt både för organisationen och individen. Arbetsmiljö är en investering för framtiden. 

 

Verksamheter där medarbetare känner delaktighet, där ledarskapet är närvarande, där kommunikationen är välutvecklad, där kompetensutvecklingen är god, där organisationen är transparent och rättvis och där det systematiska arbetsmiljöarbetet är en naturlig del av vardagen har en sak gemensamt:

De är attraktiva och lönsamma arbetsplatser. 

 

Många med arbetsmiljöansvar känner att de saknar kunskap om hur arbetsmiljöarbetet ska hanteras och det kan vara svårt att veta vart man ska börja. Vi hjälper er! 

Våra utbildningar riktar sig till alla som arbetar med arbetsmiljö oavsett om du är chef, skyddsombud eller på annat sätt vill utveckla arbetsmiljöarbetet på din arbetsplats.

I vår kurskatalog finns ett brett utbud av utbildningar, från grundläggande till mer nischade ämnen, allt för att möta just dig och din organisation på rätt nivå. 

 

Behöver ni hjälp med en specifik arbetsmiljöutmaning? Utöver de utbildningar som finns i vår katalog,
erbjuder vi anpassade arbetsmiljöutbildningar för just er organisation.

Kontakta oss för en dialog där vi gemensamt kommer fram till rätt lösningar.

 

Vi utvecklar ständigt vårt material och all utbildning genomförs med syfte att utveckla människor, som i sin tur utvecklar företag, organisationer och samhället i stort. Våra pedagoger är engagerade och kompetenta och utbildningarna sker utifrån folkbildningens tanke, oavsett om det är en fysisk eller digital utbildning.

 

Vår verksamhet är momsbefriad, vilket innebär att priserna som anges är de slutgiltiga.

I priset ingår, förutom pedagogiskt anpassade lokaler och pedagoger, även material, utbildningslitteratur samt förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika alla dagar. Andra kostnader såsom resekostnader, övernattning etc betalas av den organisation som bekräftat anmälan till utbildningen.

Vi är av AFA godkända utbildningsanordnare inom arbetsmiljö och ni kan därmed ansöka om ekonomisk ersättning. Nedan ser du hur en sådan process ser ut, mer information finner du genom att klicka här.

KLICKA PÅ BILDEN FÖR
ATT TA DEL AV VÅRT UTBUD

Logo-AFA-godkand-utbildare-300-x-400.png

OBS!

Anmälan hittar
du längre ner

IMG_5715.jpg
ansökan.png

KONTAKTA OSS 

Tack för ditt meddelande!

bottom of page